Over ons

De voorliefde voor Scandinavische auto’s zat er al vroeg in. Peter groeide op in de Saab-garage van zijn familie. Als kind wist hij al dat hij later ook iets met auto’s wilde doen.

Daar ontdekte hij dat zijn hart niet zozeer ligt bij de technische maar meer bij commerciële kant van het autovak. Het werd dus autoverkoop.

 

In 1996 had Peter zijn eerste baan als autoverkoper. Maar eigenlijk begon hij al op 14 jarige leeftijd, met zaterdagbaantjes bij zijn familie in Deventer, in Markelo en Leeuwarden. En dit is wat Peter nog steeds het liefst doet.
Na een studie bedrijfseconomie koos Peter voor het Iva in Driebergen en specialiseerde zich in het autobedrijf.

 

Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring met het in- en verkopen van auto’s. Regelmatig is hij in Scandinavië te vinden, op zoek naar interessante bedrijven waar hij auto’s kan inkopen. Hij kent de markt daar goed.

 

Vanaf 2007 was Peter mede-eigenaar van een autobedrijf in Deventer. Sinds maart 2021 is Peter Klunder een nieuw bedrijf gestart, KlunderMobiel BV. Een kleinschalig bedrijf waarin hij alle aandacht wil richten op het vinden van de juiste auto voor de juiste klant.